Datingtips - In 3 stappen gegarandeerd een date!

Daten met deze datingtips

Datingtips & tricks:

Om de perfecte afspraakjes te hebben, wil je natuurlijk er alles aan doen om jouw droomdate het naar zijn of haar wil te maken. Maar hoe start je nu aan iets dergelijks? Op deze gratis datingsite hebben wij een stel datingtips en tricks op een rijtje gezet om je perfecte afspraakjes te scoren! Met deze aanwijzingen kan je zeker uit de voeten om jouw perfecte match over te halen tot vruchtbare afspraakjes.

Stap 1: Inschrijven op een gratis datingsite

a. Profielnaam

Je meldt je aan op deze gratis datingsite met jouw eigen profielnaam aangezien je een knappe single hebt gezien. Wil je liever anoniem blijven op een gratis datingsite als deze? Dan kan je een profielnaam naar keus uitdenken. Onder andere een naam van een auto of een naam van een badplaats waar je bent geweest. Uiteraard kan je ook een keuze maken uit het eerste dat in je opkomt. Je gaat naar de berichten en verzend jouw droomdate een gratis berichtje.

b. Profielfoto

Het is wel aan te prijzen om een profielfoto op de gratis datingsite te kiezen en wat over jezelf te zeggen in je profiel. Zo weten anderen ook met wie zij spreken. Je bent niet vereist om een profielfoto te plaatsen, dit mag ook een plaatje zijn. Je kan namelijk met jouw berichtje die je naar je date verzend een foto van jezelf meesturen. Dit is helemaal anoniem doordat jij het alleen naar een persoon verstuurd waarmee jij in contact bent. Om die reden kan jouw aanstaande vrouw of man toch zien wie je bent en met wie hij of zij praat! Deze datingtips zijn zoals gezegd tips en geen verplichting maar met een profielfoto krijg je op een gratis datingsite nu eenmaal sneller een reactie.

Deze datingtips helpen

Stap 2: Gratis bericht sturen

a. Geen kort bericht sturen

Wat je natuurlijk nooit moet doen, is een kort berichtje sturen met daarin alleen een korte vermelding zoals: HEY! Ook al is het een gratis datingsite, en kan je dus gratis berichten sturen. Er zal geen enkel persoon op reageren, want jij stelt jezelf niet behoorlijk voor. De vrouw of man van je dromen zal aan je neus passeren omdat het geen belangwekkend berichtje is. Dat is nu net niet wat je zou willen als je jouw charmante man of vrouw hebt gevonden. Dit is een van de belangrijkste datingtips die gegeven kan worden, hierdoor mislukken de meeste pogingen om een gesprek te beginnen. Kan jij geen goed gesprekonderwerp bedenken? Kijk dan in deze lijst of hier iets staat dat jij kan gebruiken.

b. Delen van contactgegevens

Wat ook zeker niet zal werken om je match over te halen is gelijk een e-mailadres of telefoonnummer sturen en dan erin zeggen dat jouw match je moet bellen of mailen. Wie zal vervolgens antwoorden? Ook dit is een van de belangrijkste datingtips omdat dit net als een kort bericht sturen vaak een gesprek laat ophouden voordat het begonnen is. In het echte leven werkt het toch ook niet als dusdanig. Als jij iemand ontmoet en dan meteen je telefoonnummer of email adres geeft zonder verder iets te vermelden. Hiermee toon je beslist geen aandacht in jouw aanstaande date. Hierdoor zal je totaal geen reactie krijgen of wellicht wel een heel ongevoelig antwoord terug die je niet verwacht.

c. Vriendelijkheid

Wees iedere keer beleefd en kraak een vrouw of man naar keuze niet af. Als diegene toevallig niet is wat je zoekt kan jij het dit het beste zo eerlijk mogelijk tegen diegene meedelen. Dit zal totaal niet meewerken aan leuke afspraakjes. Je creëert hier slechts mee dat je niet op zoek bent enkel er bent om iemand te ergeren. Jij zit niet voor niets op een gratis datingsite dus daar schiet jij logischerwijs ook geen barst mee op.

Wat ook zeker niet te adviseren is, na twee of drie berichtjes al vragen wanneer je hem of haar mag zien. Hiermee laat je alleen maar merken dat je totaal niet belangstellend bent in hem of haar. Hiermee laat je alleen zien dat je zo rap mogelijk wilt afspreken. Je creëert om die reden het idee voor jouw match dat het om een ding gaat en dat is seks! Hierdoor zal jouw droomdate meteen stoppen. Want per slot van rekening is het zo dat mensen die op zoek zijn naar seks afspraakjes vaak online gaan rondkijken om zo snel mogelijk seks te hebben. Dat werkt vaak verkeerd en zal jouw date doen ophouden. Gevolg, je hoort nooit meer iets van jouw date die jij zo aangenaam vindt en jij kan de geplande afspraakjes wel vergeten! En je kan op de gratis datingsite gaan zoeken naar een nieuwe liefde voor het leven.

d. Over seks beginnen

Open niet gelijk over seks in het eerste gesprek, mits jouw toekomstige date daar zelf over begint. Natuurlijk is dat anders als hij of zij slechts op zoek is naar een seksdate. Op een gratis datingsite die op seks is gericht is natuurlijk een ander verhaal. Toch raden wij aan om een gewoon gesprek te beginnen en het netjes te houden, dat werkt namelijk het beste om zo snel mogelijk de perfecte flirt te bemachtigen! Ten eerste laat je daaruit merken dat je niet enkel uit bent op seks. Ten tweede ben je er zo van gegarandeerd dat een date naar keuze jou eerder leert vertrouwen. Om die reden zijn leuke afspraakjes sneller in het vizier!

Het is namelijk zo, als je dwingend of gehaast overkomt, dan krijgt jouw aanstaande date wantrouwen. Daardoor zal hij of zij vlug het gesprek afsluiten en dan ben je hem of haar kwijt! Dit is natuurlijk niet wat je wilt, dus om het slim aan te pakken bevelen wij je aan alles op een optimistische manier te beschouwen en goed na te denken alvorens je een berichtje verstuurd. Lees je berichtje eenmaal terug voor je hem stuurt of je dit berichtje persoonlijk eveneens wel zal aanvaarden. Vind je het berichtje niet kunnen, dan verwijder je hem en maak je een andere die je alsnog kan verzenden.

De datingtips van stap 2 lijken op het eerste gezicht logische tips die iedereen wel had kunnen raden. Toch gebeurt het ontzettend vaak dat hier fouten mee worden gemaakt die ervoor zorgen dat een gesprek doodloopt voordat het überhaupt is begonnen. Neem deze datingtips dus ter harte en zorg niet dat jij de fout in gaat zoals zoveel voor jou!

Daten met deze datingtips

Stap 3: Het chatgesprek

a. Een korte introductie

Start je gesprek met een leuk praatje. Vertel wat over jezelf en laat weten dat je echt gemeende belangstelling hebt in jouw droomdate! Vertel jouw date wat je zo fijn vindt aan hem of haar foto of zijn of haar interesses die ze toont op haar profiel. Sommige hebben natuurlijk maar een beetje ingevuld of hebben zelfs geen foto en dan kan het moeilijk zijn om een conversatie te starten. Ook hier kan je een leuk berichtje naar sturen, waarbij je wel degelijk een bericht terug kan tegemoetzien. Kijk voor meer voorbeelden van goede complimenten op deze website.

Je kan onder andere sturen, dat het profiel naar keuze geen foto heeft en je het heel spannend vindt omdat je van harte wilt weten wat er schuil gaat achter het geheimzinnige profiel en daarom toch een berichtje verzond. Hetzij dat je ziet dat jullie een match zijn en erg dichtbij elkaar in de buurt wonen! Vertel jouw eerstvolgende date bijvoorbeeld dat je graag eens de stad waar jouw date vandaan komt wilt ontdekken. Begin bijvoorbeeld een prettig gesprek naar aanleiding van wat er allemaal wel niet te doen is in de stad waar jouw date is. Zulke dingen kunnen zijn een evenement of wellicht wel een museum wat je met alle plezier wilt gaan zien.

b. Begin positief en stel een vraag

Open de conversatie positief en informeer altijd naar de interesses van jouw date. Dit wekt wel degelijk interesse op en een vermakelijk gesprek komt hierdoor in ontwikkeling! Vraag eerlijk wat je wilt weten aan jouw date. Beschrijf in het begin iets over jezelf, wat je doet in je alledaagse leven bijvoorbeeld. Dit kan gaan over je werk of dat je alleenstaand bent. Vanzelfsprekend kan het ook zo zijn dat je gehuwd bent en op zoek bent naar een leuke flirt. Immers is het zo dat openheid het langste duurt!

c. Eerlijkheid duurt het langst

Vertel jouw date eerlijk of je kinderen hebt of misschien wel in het buitenland woont en wat je precies beoogd. Dan ben je gegarandeerd van de beste match. Welke ook heel juist werkt om jouw date over te halen tot een spannend afspraakje is, vragen wat hij of zij gezellig vindt om te doen. Dat kan zijn de vrijetijdsbesteding die jullie delen of kiezen voor de hobby van jouw date om dat eens te gaan ondernemen samen. Tenslotte is het zo dat afspraakjes met doorsnee drankjes of hapjes, vaak op niets uitlopen. Dat is helaas zonde van de tijd die je erin steekt. Vraag jouw date als je hem of haar wat beter kent een dagje mee uit naar een dierenpark of recreatieoord. Het gros van de vrouwen en mannen zijn daar namelijk iedere keer wel voor in!

Het is aan te raden om dit niet direct in een eerste of tweede gesprek te doen. Dit kan je het beste realiseren als jullie elkaar een periode kennen. Zo kan je eens kijken hoe zijn of haar antwoord erop is. Zo weet je of hij of zij al gereed is om elkaar in de ogen te kunnen staren. Als een solide basis tussen jullie is gemaakt dan zal de reactie gelijk overduidelijk zijn. Zoals het ook in het alledaagse leven gaat als je iemand ontmoet in een café of op straat, de eerste reactie zegt dan vaak al voldoende.

d. Meeleven

Houdt er rekening mee dat diegene waarmee jij spreekt ook een rugzakje kan hebben. Dan is het belangrijk om terughoudend te werk gaan. Laat dan weten dat jij hier gepast mee kan omgaan en verschaf een luisterend oor. Tenslotte is het zo dat eenieder af en toe wat doorgemaakt heeft in zijn of haar leven en niet iedereen verlangt daar over praten. Een paar streven naar een gezel om hun verhaal kwijt te kunnen en te leren vertrouwen. Internet dating is natuurlijk een stuk veiliger dan iemand op straat ontmoeten omdat er een zekere ruimte bij internet dating is. Om die reden zeg je vlotter bepaalde dingen tegen elkaar die je misschien niet meent of vooral wel. Houdt hier rekening mee en blijf iedere keer positief naar jouw aanstaande date.

Wil je succesvol zijn in het daten?

Neem deze datingtips dan van harte aan en wie weet is jouw droomdate gauw wel een partner voor het leven of misschien een regelmatige flirt. Kom je er niet uit, kijk de datingtips & tricks nog eens degelijk door. Het is echt niet erg om een keer een slecht berichtje te verzenden, niemand is foutloos. Mocht dit desalniettemin ooit gebeuren, biedt netjes je excuses aan of zeg gewoon gemeend dat je niet goed bent in het beginnen van een conversatie of je erbij geholpen kan worden. Als we allemaal behulpzaam blijven naar elkaar zal dit wel degelijk meewerken aan de perfecte flirt!

Volg de 3 stappen die wij hier geven vandaag nog op deze gratis datingsite en jij zal gegarandeerd een succesvolle afspraakjes kunnen regelen. Succes met het tegenkomen van jouw ideale date! Wacht niet langer en ga op zoek naar jouw date in jouw provincie.

Daten zoeken