Datingtips Leiden

Daten in Leiden

Dating Leiden is de plek om succes te hebben in de liefde en met name het daten. Maak samen met je date in Leiden een stadswandeling door de vele straatjes en hofjes. Eigenlijk is het hele centrum van Leiden één groot monument! Deze prachtige historische stad is dan ook de perfecte locatie voor een romantische date. Sluit het daten in Leiden af met een heerlijk hapje en drankje bij één van de vele gezellige restaurants. Omdat Leiden zoveel te bieden heeft op het gebied van daten helpen wij jou hier met kiezen. In deze datingtips lees jij wat de leukste hotspots zijn voor een date in Leiden. Vergeet vooral niet tussen de contactadvertenties Zuid-Holland te kijken om te zien of jouw date daar tussen staat!

Deze prachtige stad heeft zoveel mooie en gezellige plekken om jouw date te hebben dat wij geprobeerd hebben een goed overzicht te geven. Wil jij nog meer handige datingtips willen lezen zodat jij snel een date in Leiden kan scoren? Lees dan in 3 stappen gegarandeerd een date om precies te weten hoe jij een date kan regelen. Kijk voordat jij jouw date gaat regelen tussen de contactadvertenties Zuid-Holland om jouw match te vinden.

Tafelen op jouw date in Leiden

In dit gezellige restaurant aan de haven van Leiden kun je de hele dag terecht voor heerlijke en bijzondere gerechten. Eigenaresse Lot reisde in haar busje ‘de Walvis’ de hele wereld over en opende na terugkomst haar eigen restaurant: Lot en de Walvis. In dit restaurant heeft ze al haar reiservaringen, ideeën en souvenirs samengebracht. Echt een heerlijk plekje voor een relaxte (eerste) date je kunt er gezellig zitten maar vooral heerlijk eten! Neem je date mee naar restaurant Waag en diner samen in een rijksmonument uit de zeventiende eeuw! Dit prachtige restaurant wordt ook wel de huiskamer van Leiden genoemd. Het is net alsof jullie in jullie eigen huiskamer zitten, maar dan net even wat mooier en groter dan bij jezelf thuis. Geniet van heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer.

In een prachtig oud pand in de binnenstad van Leiden vind je een hippe gastrobar die The Bishop heet. Dit restaurant is gedecoreerd met een imposante bar, gietijzeren pilaren en een vide die uitzicht biedt op de keuken. Je kan er dus precies zien wat er klaargemaakt wordt en dat is vooral erg handig om te weten wat je eet. Geniet samen van pure en klassieke gerechten met een eigen twist. Zo breng je met jouw date een gezellig avondje zitten door waar je heerlijk kan eten. Zo heb je genoeg tijd met jouw date om vragen te stellen over elkaar

Dating Leiden

Op café tijdens het daten in Leiden

Bij Galerie Café Leidse Lente kunnen jullie zowel je culinaire als culturele hart ophalen! Geniet samen van lekkere lunch, borrel of diner in het met prachtige vintage meubels ingerichte café. Laat je verrassen door inspirerende kunst, muziek en cultuur. Met recht een café waar de relaxte en creative sfeer voor een eerste date perfect is. Een bezoek aan dit café zal ervoor zorgen dat jouw date niet zal mislukken!

Op een prachtige locatie in het centrum aan het water vind je ROOS, een klein maar gezellig café. Daar kan je terecht kunt voor een heerlijke lunch, een goede kop koffie en lekkere taartjes. Alles wordt helemaal zelf bereid, en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en lokale producten. Door de wisselende menukaart is er iedere keer wel weer iets nieuws om te proeven: taste en smile! Het is soms even wachten tot de gerechten klaar zijn omdat alles daar bereidt wordt maar dan heb je ook alles vers!

Do's and don'ts voor Dating Leiden

Omdat er in Leiden heel veel cafeetjes zijn hebben hebben wij daar een aantal datingtips voor verzamelt. Dingen die je echt niet moet doen op een eerste date is te veel drinken. Je ziet vaak mensen die snel en veel drinken om het zo gezelliger te maken en losser te komen. Hierdoor gaan de zenuwen echt niet weg en je date zal dit waarschijnlijk niet leuk vinden. Misschien zal jouw date wel weg lopen en jou laten zitten! Een drankje drinken op een date is niet erg maar let wel op dat jij het met mate doet. Jij geeft bij een date jouw eerste indruk af. Als jij te veel drinkt op een eerste date zal het eerste beeld dat jouw date zijn dat jij veel drinkt of nog erger jij een alcoholist bent.

Ga een gesprek ook niet gelijk aan met hoe gaat het of een begin niet over het weer. Vraag gewoon wat een date zoals doet in het dagelijks leven en toon echt interesse. Dit kan je bijvoorbeeld doen onder het genot van een drankje bij Café Meneer Jansen. Bij Café Meneer Jansen kan je gezellig zitten en is iedereen gelijk. Ze kijken je daar niet raar aan als je met jouw date een biertje of wijntje wil komen doen! Wil jij meer handige tips lezen over daten? Lees dan hoe jij in 3 stappen gegarandeerd een date kan hebben.

Date in Leiden

Cultuur snuiven en wandelen

Wist je trouwens dat je in Leiden heel veel geschiedenis hebt? In Leiden heb je bijvoorbeeld prachtige musea. Wil je jouw date meenemen op een cultureel gezellig en leuk uitje? Dan is een dagje museums bezoeken in Leiden zeker een must. Zo heb je namelijk ook het onderzoeksinstituut en een natuurhistorische museum genaamd Naturalis. Ontdek samen met jouw date hoe de geschiedenis zich herhaalt als jij daar met jouw date rondloopt en een stukje cultuur opdoet! Kijk snel tussen de contactadvertenties Zuid-Holland of er iemand tussenstaat die deze date met jou wil beleven.

Als je nog geen last hebt van rusteloze beentjes met jouw date, dan kan je een leuke maar vooral korte wandeling maken naar de Burcht. Na het beklimmen van de heuvel aan de Burcht is het nog mogelijk om daar eens wat te drinken met jouw date in het Koetshuis. Zo kun je samen even bijkomen en je beentjes laten rusten om vervolgens weer door te stappen naar beneden en de wandelroute verder af te sluiten. In Leiden heb je ook een prachtige kleine grot staan waar je met jouw date naartoe kan gaan. Dat moet zeker op het lijstje staan als optie voor een date in Leiden. Het is een soort van middeleeuwse kelder met daaronder een cafe van De Leur in de Breestraat. Dit café is omgetoverd tot een romantische plek waar je jouw date een heerlijke avondje kan bezorgen!

Dating Leiden biedt genoeg mogelijkheden

Kortom wil je cultuur proeven, sporten of kennis vergaren of gewoon van een theater genieten? Leiden is the place to be als het gaat om de beste dating plekken in Nederland. Er zijn genoeg verschillende gebieden waar je jouw date mee naartoe kan nemen. Dating Leiden heeft heel veel restaurantjes en cafeetjes om even een drankje te nuttigen. De knusse straatjes geven een mooie sfeer en maken Leiden tot een van de beste plekken voor een date!

Als je iets buiten Leiden nog even een klein rondje wil doen, kan je jouw date altijd nog voor een romantische wandeling meenemen naar het strand. In de buurt van Leiden is namelijk een strand waar je heerlijk samen even tot jullie zelf kunnen komen. Daar kan je prima weg dwalen van iedereen en echt even met zijn tweetjes zijn zonder gestoord te worden. Zoals jij hebt kunnen lezen biedt Leiden zoveel opties om een succesvolle date te hebben. Nu is het aan jou om de volgende stap te zetten. Kijk tussen de contactadvertenties Zuid-Holland om jouw match te vinden. Wil jij nog meer datingtips lezen om succesvol te daten? Lees dan hoe jij in 3 stappen gegarandeerd een date kan hebben. Wacht niet langer en begin nu met daten in Leiden!

Dating Zuid-Holland